Galerija ReWild

Home / Galerija ReWild

ReWild Centar za povratak Prirodi otvorio je svoja vrata za prve međunarodne posetioce iz daleke Kine.

Radionice paljenja vatre, prečišćavanja vode i izrade skloništa u prirodi, omogućile su našim posetiocima blizak i intenzivan kontakt sa Prirodom u svom pravom duhu, a u ipak bezbednim i kontrolisanim uslovima.

Za više informacija o radionicama, team building aktivnostima i ostalim događanjima u ReWild Centru pratite stranicu ili nam se javite u inbox, mejlom na rewildcentar@gmail.com ili na broj +381646851185.

Returtling the pond at the ReWild Center for reconnecting with Nature.

(VIDEO)

Bilo nam je veliko zadovoljstvo da budemo deo Avanturistički festival – “Outdoor Fest Jerma” , gde smo održali radionice “Vatra i voda”.

Hvala na pozivu divnim organizatorima i veliko hvala svima koji su nam se pridružili. 🙂

ReWild Centar za povratak Prirodi započeo je sa radom i među prvim gostima bili su nam dragi prijatelji iz Engleske i Srbije zajedno sa svojim ljubimcima, koji su uživali u prostranstvu pet friendly ReWild-a.

Dobrodošli!

Čovek i Priroda su neraskidiva celina, oduvek i na svakom mestu na Planeti. Ali današnji način modernog života neminovno vodi otuđenju. Zato nam iz daleke Kine ponovo dolaze posetioci koji u ReWild Centru svim svojim čulima upijaju Prirodu a znanje koje im prenosimo nose nazad sa sobom, da ponovno uspostavljenu bliskost više ne zagube…

Pre nekoliko dana u ReWild Centru za povratak Prirodi organizovana je i prva mala rođendanska proslava.

Ukoliko je i vama potreban prostor u prirodi za organizovanje manjih ili većih skupova, javite nam se na rewildcentar@gmail.com ili na +38164 6 851 185.