Traže dom 2

Home / Traže dom 2
Traži se dom za Saru!
Sara je lepota kakva se opisati ne da – prelepa, divnog karaktera, odličnog apetita, u najboljim godinama (oko deset), mirna i draga. Ovo savršenstvo ne kvari ni stara povreda mišića, sa kojom ona danas sasvim normalno živi. Od terapije potrebno joj je samo dosta slobodnog kretanja, umerena rekreacija i puno ljubavi. ❤
Ukoliko imate uslova i želje da ovom divnom biću pružite dom u skladu sa Ugovorom o udomljavanju, javite nam se pisanim putem na azilstarobrdo@gmail.com i napišite nam nešto o sebi i uslovima koje za Saru imate.
Sve koje uđu u uži izbor ćemo kontaktirati.
Pre prijave pročitajte primer Ugovora: https://starobrdo.com/…/UGOVOR-blanko-udomljenje_Staro…
On nije sasvim običan konj i baš zato smo sigurni da će u nečijem srcu i životu naći posebno mesto. ❤
Prelep, divan i nesvakidašnji ljubimac može da bude nekome od vas, koji ćete mu pružiti ljubav i pravi dom, što sve ove godine još uvek nije doživeo.
Kastrat, divne naravi i pojave, ali sa nekoliko različitih zdravstvenih problema koji ne zahtevaju terapiju i zbog kojih on nema bolove – slep na jedno oko, sa benignim tumorom ispod brade i nesigurnog hoda, ali uprkos svemu tome veseo, dobrog apetita i željan života.
Zbog svog fizičkog stanja poželjno je da bude u društvu mirnog ili mirnih konja.
Jahanje nije dozvoljeno, njegovo stanje to ne omogućava, već se udomljava isključivo za ljubimca koji će biti ukras vašeg dvorišta i života.
Ko može i želi da pruži dom ovom divnom momku starosti oko 10 godina neka nam se javi pisanim putem na mejl azilstarobrdo@gmail.com nakon pročitanog Ugovora o udomljenju.
Svi koji uđu u uži izbor biće kontaktirani.

O konju…

Veličanstveni Aramis u potrazi za domom!
Veliki konj ogromnog srca, divnog karaktera, nevelikih zahteva i najumilnijeg pogleda. 🥰
Sa svojih oko 20 godina, ovaj nekadašnji neustrašivi pripadnik policijskih snaga sada je uveliko u zasluženoj penziji koju najviše voli da provodi u grickanju trave i laganoj šetnji uz povremena valjanja u pesku (jer i odrasli su velika deca 😍).
Nekada aktivan jahaći konj, sada zbog svojih godina i nogu koje već osećaju starost više nije za to, ali je idealan ljubimac koji ne zahteva puno a daje mnogo.
Slep na jedno oko, ali mu to nije prepreka za normalan život. Kastriran.
Udomljava se uz obavezno potpisivanje Ugovora o udomljenju, koji možete pročitati ovde :
Prijave i sve informacije isključivo pisanim putem na mejl azilstarobrdo@gmail.com
Prijava treba da sadrži osnovne informacije o vašim uslovima i iskustvu koje za njegov prihvat imate, kao i da li ste saglasni sa stavkama Ugovora koji ste pročitali pre prijave.
Svi koji uđu u uži krug biće kontaktirani.