Sport – O kampu

U zdravom telu zdrav duh. Uvek bilo. Zdrav zivot podrazumeva i dosta sporta. Naš sportski kamp pruža široku lepezu sportskih aktivnosti različitog stepena intenziteta, za svačiji ukus. Od najlakših, relaksirajućih aktivnosti za decu i odrasle: bacanje frizbija, odbojka na pesku, jahanje, pecanje, plivanje; preko onih koje zahtevaju bolju fizičku spremu ali daju i više adrenalina: ronjenje uz prisustvo instruktora, veslanje čamcem, spuštanje ziplajnom duzine 150 metara itd.; do onih najekstremnijih: penjanje na veštačku stenu visine 6 metara sa kontra-nagibom, ronjenje na dah uz prisustvo instruktora, prelazak poligona sa zahtevnim preprekama…

Tekst ne moze dovoljno da dočara sve ono što možete doživeti sa nama i zato vas pozivamo da odvojite malo vremena i obiđete nas jednog vikenda i sami doživite tu zdravu, sportsko-prijateljsku atmosferu, sa svojom porodicom, prijateljima ili sami. Kada se dovoljno izmorite čeka vas osveženje u hladu letnjeg bara, neka slatka poslastica ili nešto sa roštilja. Dovoljno sadržaja da kvalitetno ispunite svoj dan, napunite pluća čistim vazduhom, a svoje baterije energijom i dobrim raspolozenjem. Izvolite. 

POSEBNA PONUDA: Moguće je, uz poseban dogovor, organizovati i skokove padobranom i pucanje na strelištu.
U najavi: uskoro nešto neviđeno na ovim prostorima – boot camp, za najizdržljvije i najspremnije, u svom punom sjaju! Za sve koji misle da su psiho-fizički totalno spremni za sve napore – eto testa o kakvom nisu ni sanjali! Oprobajte gde su vaše sopstvene granice. Ako ih imate.