Osvrt na seminar za nama

Da napravimo jedan mali osvrt na seminar za nama….

Pre svega da se zahvalimo svima koji su bili sa nama a i onima koji su nam pruzili podrsku. Vreme nas je posluzilo fenomenalno. Domacin nam je omogucio idealne uslove i izasao nam u susret maksimalno. Sama lokacija je bila krajnje oku ugodna.

Seminar je poceo na vreme, sve ekipe su dosle spremne. Dobili su komade razlicitih oblika od kojih je par Ilic-Vidakovic dobio najzahtevniji, refleks sa dosta karaktera, ciji se ishod nije znao do pred kraj. Imali smo i jednu letecu ekipu u drugom esalonu, “trecepozivce” koji su se odlicno snasli u letu sa jednim cudnim grabom. Tu ekipu su cinili Branko Colic i meni nepoznati, maksimalno pozitivni momak…

Svi su se uspesno izborili i za relativno kratko vreme doveli svoje komade do gotovih lukova spremnih za upotrebu. Rabrenovic i Aleksandar su imali zovu za rad, kao i Prpic i Joci. Odradili su ih odlicno, zakljucno sa dobrim tilerom. Rvovic i Petrovic su uspeli da rese grab sa dosta anomalija i pretvore ga u lagani longbow. Durman i mladi Stevanovic su u zadnjem trenutku uspeli da “uhvate korak” i vrate se u ritam koji su izgubili u jednom trenutku, u borbi sa sljivom sa divljim karakterom koja se neprestano zacepljivala. Na kraju su trijumfovali sa odlicnim lovackim lukom. Ekipa koja je najdalje pesacila, Milan i Nemanja, odlicno je resila svoj kratki ali zahtevni glog, bez puno price.

Koristimo priliku da pohvalimo sve ucesnike na maksimalnom zalaganju pod velikim pritiskom sa malo pauze, svi su bili odlicni. Jedini “moderni” strelac koji nas je udostojio dolaska na seminar je bio nas stari prijatelj Predrag Jelovac, koji se rame uz rame sa nama borio tog dana na stejdzu pored i stoicki izdrzavao navalu, informisuci, obucavajuci i animirajuci ljude u oblasti modernih lukova. Pamtimo i dodajemo mu jos jedan ogroman plus, kao coveku i kao sportisti…..

Ceo dogadjaj je ispratio medijski nas prijatelj Rakic Boris, u pauzama testiranja lukova na lokaciji za gadjanje.

Neka nam ne zamere ostali o kojima necemo opsirnije (Brnjas, Culic, Panovic, Beli Orlovi, Medic, ekipa iz Kalibra, Dule Savic, ekipa sa outdoors-foruma…), nadoknadicemo to slikama sledecih dana, kada ih grupisemo na jedno mesto i objavimo ovde.

Svako dobro….

0 comments on “Osvrt na seminar za namaAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *