Staro Brdo – član EWBS!

Posle mnogo truda, rada i vremena Srbija konačno ima svog prvog člana u EWBS (English War Bow Society) – radionicu “Staro Brdo”! Velikim kolektivnim zalaganjem, ljudi Starog Brda su se izborili za prijem u najprestižnije društvo ove vrste na svetu: najelitniju skupinu strelaca i majstora-lukara koja postoji!

Naša radionica će dati sve od sebe da nastavi sa dobrim rezultatima na svetskoj lukarskoj sceni i da stalno podiže kvalitet svojih lukova, prezentujući ih putem najboljih takmičara na najudarnijim mestima. Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su nam pomogli i podržali nas u tome, a najviše našem prijatelju (i vlasniku jednog od naših takmičarskih lukova) Heiner Michels-u, članu nemačkog warbow tima “Krauts”, koji je ovog puta dao ogroman doprinos našoj socijalizaciji svojim rezultatima.

Svako dobro prijatelji…

Staro Brdo

1 comment on “Staro Brdo – član EWBS!Add yours →

  1. Sve cestitke..inace sam student istorije i cim vidim da imamo i mi pokretacke snage na bilo kom polju koje nas veze sa istorijom naseg naroda i kulture srce mi se jednostavno napuni nekom toplinom !
    Jos puno dobrih lukova i nek’ vam je sa srecom 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *